تحولات منطقه

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با اشاره به ثبات بازار ارز علیرغم تلاطم‌های سیاسی و نظامی منطقه‌ای گفت: فشارهای روانی علیه بازار ارز همچون موارد قبلی در یک سال گذشته بی‌نتیجه ماند و بازار ارز کشور پس از چند هفته به آرامش بازگشته است.

کاهش نرخ دلار؛ نتیجه مدیریت خوب بازارساز و دیپلماسی ارزی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، جعفر قادری، در گفت‌وگو با ایسنا درباره دلایل نوسانات بازار ارز در گذشته و آرامش فعلی گفت: بازار ارز کشور در روزهای پس از حمله موشکی ایران به سرزمین‌های اشغالی با جوسازی‌های رسانه‌ای دچار تلاطم‌های ساختگی شده بود.

وی افزود: سال گذشته نیز شاهد بودیم که به بهانه‌های مختلف عده‌ای سودجو و اخلالگر با فضاسازی روانی و تحریک انتظارات تورمی بازار ارز کشور را دچار تلاطم می‌کردند اما بازار ما امروز به شرایطی رسیده که این فضاسازی‌ها نمی‌تواند آن را از مسیر اصلی خود خارج کند.

عضو کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات مجلس اظهار داشت: همانطور که در موارد قبلی که به بهانه‌های مختلف از جمله مسائل امنیتی منطقه و حمله موشکی ایران به رژیم صهیونیستی بازار ارز دچار تلاطم‌هایی شده بود، پس از گذشت چند روز سیر نزولی قیمت ارز در بازار آغاز شد چرا که دلایل غیراقتصادی در نوسانات دخیل بود.

قادری خاطرنشان کرد: تکرار این مسائل در طول یک سال گذشته نشان می‌دهد که مقاومت بازار ارز در برابر تلاطم‌ها اتفاقی ساختگی نیست و امروز بازار ارز ما به گونه‌ای تحت مدیریت بازارساز قرار دارد که این تلاطم‌ها و فضاسازی‌ها نمی‌تواند جهش‌های سال‌های گذشته را عملیاتی کند. 

وی با بیان اینکه درآمدهای ارزی و دسترسی به آن با اقدامات مثبت دولت بیش‌از پیش بیشتر شده است، افزود: امروز دیگر خبری از تلاطم‌های شدید سال‌های گذشته در بازار ارز نیست؛ هم افزایش قیمت‌ها به شدت آن زمان نیست و هم اینکه اگر افزایش قیمتی هم صورت می‌گیرد پس از چند روز آرامش به بازار ارز باز می‌گردد و پایدار نخواهد ماند. 

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس در پایان تاکید کرد: این استقامت و مقاومت و ثبات در بازار ارز نشان دهنده شرایط مناسب منابع ارزی کشور است که در سایه دیپلماسی ارزی دولت و بانک مرکزی ایجاد شده و در کنار منابع ارزی، امروز شاهد کوچک شدن بازارهای غیررسمی فروش ارز به دلیل مدیریت تقاضا هستیم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.